КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ

за вашите проекти

ЕФТИНА И НАВРЕМЕНА ИЗГРАДБА

на вашата долгоочекувана замисла

КВАЛИТЕТНО И БРЗО

реализирање на проектите

ГИПС КАРТОН СИСТЕМИ И ИНСТАЛАЦИИ

 

Брза и лесна изведба, едноставни форми, лесни решениа безброј можности и идеи… Гипс картон облогите се покажаа како одлично решение за вашиот дом и деловен простор овозможувајќи лесно моделирање и комбинирање на просторот во кој живееме и работиме. Контактирајте не за секоја ваша идеа за да стане остварлива.

ФАСАДНИ СИСТЕМИ И ИНСТАЛАЦИИ

 

Топлина во зима и свежина во лето, термофасадните системи гарантираат удобно живеење и при најекстремните температури истовремено овозожувајќи значителна заштеда на се повисоките енергетски сметки, заштеда која за период од 3 – 5 години во зависност од објектот ја враќа вложената инвестиција.

ГАЛЕРИЈА ОД ГИПС КАРТОН ИНСТАЛАЦИИ

ГАЛЕРИЈА ОД ФАСАДНИ СИСТЕМИ И ИНСТАЛАЦИИ